• Sprcha Orbital Systems pomáhá životnímu prostředí

Díky tomu, že méně plýtváte vodou, pomáháte celému životnímu prostředí. Protože voda, která vám doma teče z kohoutků, se musí někde ohřát, a pak především vyčistit. Dokážete si představit, jak velké množství energie stojí vyčistit vodu, a kde se tato energie vezme? Kdybychom jí nespotřebovali tolik, pomohli bychom celému životnímu prostředí…

  • Cena vody roste

Cena vody roste a růst bude pravděpodobně dál. Pokud se podíváme jen na hlavní město, tak na začátku 90. let se tam pohybovala na hodnotě 3 Kč/m3. Dnes je tato cena 30x vyšší – stojí 90 Kč/m3. Kolik bude stát v budoucnu? Bude za 30 let zase 30x dražší, tedy kubík za 2 700 Kč?

  • Cena energií roste

Stejně tak jako cena vody roste také cena energií. A zase se můžeme podívat několik let zpět: podle serveru Elektřina.cz se od roku 2000 cena energie pro domácnosti zdvojnásobila. Bude zdražovat dál? Pravděpodobně ano.

  • Běžná sprcha si na sebe nevydělá

Pokud porovnáme sprchu Orbital Systems s klasickou, tak je samotné pořízení naší sprchy samozřejmě určitě dražší. V tom dlouhodobém horizontu to ovšem neplatí, protože sprcha od Orbital Systems si na sebe vydělává – díky 90% úspoře vody a 80% úspoře elektřiny.

  • Je to unikátní vynález s řadou patentů

Orbital Systems sprcha je unikátní vynález, který původně sloužil k úspoře vody v raketoplánech. Sprcha má NASA certifikaci, což zaručuje dokonalé a bezchybné zpracování.

  • Sprchujete se v lepší vodě

Ač se to zdá neuvěřitelné, tak recirkulovaná voda ze sprchy je stejná, anebo dokonce čistší, než voda z vodovodního řadu. To potvrdily i výsledky laboratorních testů. Díky filtrům totiž dochází k lepšímu pročištění než u vody z vodovodu.

  • Na sprchu je záruka 5 let

Švédové si za svou technologií stojí. Proto je na sprchu dlouhá záruka 5 let. Celá sprcha má několik patentů a je vyrobena tak, aby vydržela ne jen oněch 5 let, ale několik desetiletí.

  • Elegantní design

Sprcha od Orbital systems je krásná a má jemný decentní design, který byl oceněn několika designovými soutěžemi. Pokud ji máte v koupelně, stane se dominantou, a přitom nezabírá takřka žádné místo. 

  • High tech a IOT (Internet of Things)

Technologie pomalu prorůstají naší domácností a u naší sprchy tomu není jinak. Ve standardu je vybavena připojením na WiFi a měřidly úspor. Díky aplikaci na telefonu vidíte, kolik vám sprcha ušetřila vody při každém sprchování, každý den, každý měsíc, každý rok.

  • Vše na jedno tlačítko

Stačí nastavit teplotu vody a stisknout. Žádné kolísání teploty nebo tlaku. Pouze osvěžující déšť, u kterého nemusíte tolik hledět na dobu jeho trvání, protože se většina vody vrátí zpátky do oběhu. Právě při nejdelším sprchování dochází k největším procentuálním úsporám, takže můžete skoncovat s „rychlosrpchami” a užít si večerní sprchování bez kompromisů nebo pocitu viny.